Welkom

Familieopstelling & Helende Reis

Ontdek de diepten van je innerlijke wereld en onthul je volledige potentieel met het ‘Deep Dive Within’ programma.

De familieopstelling

Duik diep in de familieopstellingen.

Of je nu kiest voor een groepsdynamiek of de intimiteit van een individuele sessie, familieopstellingen ontsluiten deuren naar jouw verleden, heden en toekomst. Ik bied beide methodes aan, zodat jij kunt kiezen wat voor jou het beste voelt. In individuele sessies brengen we representatieve objecten in de mix om de ervaring te verrijken.

"

Systemisch werk reikt ons de hand om onszelf te begrijpen binnen het grotere geheel.

– Joanne

De helende reis

Jouw Helende Reis: Ontdek Wat Onder de Oppervlakte Ligt

Ons reis begint met het afstemmen op jouw unieke behoeften en verlangens. Als je je veilig en gereed voelt, leid ik je behoedzaam naar de diepere lagen van je zelf. Je bepaalt zelf het ritme en hoe ver je wilt gaan. Met zachte begeleiding van mijn stem, verlaat je de ruis van het dagelijkse ‘denken’ en verbind je je met je ware gevoelens en verlangens.

Deze reis is intiem, persoonlijk en transformeert je van binnenuit.

De werking van jou helende reis

In de stilte van je onderbewustzijn liggen antwoorden verborgen, rustend en wachtend. Klaar voor ontdekking.

Geloof je dat je meer bent dan wat je aan de oppervlakte ziet? Durf je de diepten van je ziel te verkennen en de schatten te onthullen die daar verborgen liggen?

Als je klaar bent om jezelf echt te ontdekken, om te reizen naar delen van jezelf die je misschien nog nooit eerder hebt ontmoet, laat me dan je gids zijn.

Joanne

Systemisch werk reikt ons de hand om onszelf te begrijpen binnen het grotere geheel.

HEB JE

Vragen?

Wat is systemisch werk?

Binnen het systemisch werk bekijken we jou in de context van het grotere geheel. We onderzoeken de drijfveren achter je gedrag en leggen onderliggende patronen bloot. Factoren zoals je familie, afkomst, geboorteland en het tijdperk waarin je geboren bent, hebben een diepe invloed op wie je bent. Door deze aspecten grondig te begrijpen, krijg je een dieper inzicht in jezelf, waardoor je in staat bent om belemmerende patronen effectief te doorbreken.

Wat kan ik verwachten van de familie opstelling sessie en hoe kan dit mijn emotionele welzijn verbeteren?

De familieopstellingssessie is een diepgaande ervaring waarin je de kans krijgt om familiedynamiek te begrijpen en eventuele blokkades op te lossen. Dit kan leiden tot emotionele heling en een groter gevoel van innerlijke rust.

Wanneer is de volgende groepsopstelling?

Zodra je me een e-mail stuurt, kan ik je het agenda-overzicht toesturen op Joanne@pigsanddragons.nl.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies worden gehouden in mijn praktijkruimte aan huis of op de Gaia Hoeve in Hurwenen (nabij de brug van Zaltbommel, A2).

Indien je dat wenst, kunnen sessies ook op een door jou gekozen (bedrijfs)locatie plaatsvinden.

Wat zijn de kosten?

Voor alle prijzen en voorwaarden kun je terecht op de FAQ-pagina.

Hoelang duren de sessies?

Voor de sessie kun je globaal de volgende tijden aanhouden
– De Helende reis – 1,5 tot 2 uur
– Individuele familieopstelling – 1 tot 1,5 uur
– Gezamenlijke familieopstelling – 2,5 tot 3 uur

HOI!

“Ik ben Joanne & ik heb een diepe liefde voor innerlijke groei.

Net als velen begon mijn reis op zoek naar antwoorden in het leven. Ik ontdekte dat er meer is dan wat aan de oppervlakte ligt, en dat er diepte is in onze innerlijke wereld die ontdekt moet worden

Door mijn eigen diepgaande innerlijke wereld te verkennen, begon ik te begrijpen hoe ons verleden, onze ervaringen en emoties ons vormen. Net als jij, was ik nieuwsgierig om mijn plek in de wereld te vinden en mijn emotionele welzijn te verbeteren.

Tijdens mijn reis heb ik niet alleen succesvolle momenten ervaren, maar ook geleerd van mijn fouten en uitdagingen. Juist door deze obstakels te overwinnen, ontdekte ik mijn passie om anderen te begeleiden op hun eigen ontdekkingsreis.

Ik ben er vast van overtuigd dat iedereen de kracht heeft om innerlijke groei te ervaren en een dieper begrip van zichzelf te krijgen.

NEEM MEE

‘Vragen aan het zelf’

Duik dieper in jezelf met dit werkboek, gevuld met reflectieve vragen.