Welkom

Deep Dive Within. 

Ontdek de diepten van je innerlijke wereld en onthul je volledige potentieel met het ‘Deep Dive Within’ programma.

Heb je moeite met het bereiken van innerlijke rust?

Struggle je met het begrijpen van jezelf en je plek in deze wereld?

Velen voelen zich verloren en zoeken naar innerlijke vrede en zelfinzicht. Je bent zeker niet de enige in deze reis. Ook ik heb ooit op dezelfde plek gestaan. Dankzij diepgaande introspectie en begeleiding vond ik mijn weg en nu wil ik jou helpen hetzelfde te doen.

N

Je voelt je constant overweldigd, verloren en misschien zelfs eenzaam, zelfs als alles aan de oppervlakte goed lijkt te gaan.

Je verlangt naar een gevoel van vrede, balans en verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

N

Ondanks je beste inspanningen lijkt het alsof je steeds weer verstrikt raakt in dezelfde oude gedragspatronen, negatieve gedachtespiralen en emoties.

Dit leidt tot slapeloze nachten, gespannen relaties en misschien zelfs fysieke klachten, waardoor je niet het leven leidt dat je echt wilt.

"

Wat je nodig hebt, is een ‘Strategie voor Zelfzorg’,

om innerlijke rust en zelfkennis te ontdekken.

 

EN DAAR HELP IK JE GRAAG BIJ

N

WAT JE NODIG HEBT

Is een strategie voor zelfzorg. Het kan helpen om effectievere methoden en strategieën toe te passen om je innerlijke gedragspatronen en emoties te begrijpen.

N

JE ZULT DEZE SKILLS BEZITTEN

Je zult in staat zijn om innerlijke conflicten te herkennen, te begrijpen en er effectief mee om te gaan, waardoor je een dieper zelfbewustzijn bereikt.

N

JE ZULT JE ZO VOELEN

Je zult een hernieuwd gevoel van innerlijke vrede, balans en zelfvertrouwen ervaren, wetende dat je de tools en inzichten hebt om met meer harmonie en begrip door het leven te gaan.

Daarom heb ik voor jou samengesteld

Deep Dive Within

Delf je goud op

Ik beloof je persoonlijke groei, emotionele heling en de tools om een leven te creëren dat vervulling en voldoening biedt. Stap voor stap begeleid ik je naar een dieper begrip van jezelf, zodat je innerlijke rust en balans kunt vinden.”

“Wat een fijn programma, om in de diepte mezelf te mogen ontmoeten.”

– MARIA

IN HET PROGRAMMA

Verken je innerlijke wereld.

Ontdek wat er onder de oppervlakte ligt, duur van deze stap is afhankelijk van je eigen tempo, het resultaat is een dieper begrip van jezelf en je zult je meer bewust voelen.

Reflecteer op je reis tot nu toe.

Deze stap kost tijd, maar de beloning is een duidelijker beeld van je levenspad en een gevoel van vooruitgang.

Verken je familiegeschiedenis.

Dit kan even duren, maar het resultaat is inzicht in de invloed van vorige generaties op je huidige zelf en een gevoel van verbondenheid.

Richt je je op de toekomst.

Deze laatste stap brengt je verder, met een duidelijke richting voor je leven en een gevoel van empowerment.”

WAT EEN BIJZONDERE ERVARING

“Ik ben mijn verlangen gaan volgen en ben een eigen praktijk gestart.”

– Johanna

 

Wat er gaat gebeuren

Je zult een dieper begrip van jezelf ontwikkelen, waardoor je zelfverzekerder wordt in je keuzes en acties.

‘Ze heeft weet van verborgen pijn’

Joanne heeft weet van de diepgang van het emotionele spectrum en van verborgen pijn. Zij durft vol contact te maken met wat er binnen in haar speelt. Dat is wat ik van haar geleerd heb: meer in verbinding te staan met wat er in mij leeft, mezelf nog serieuzer te nemen in wat ik voel en mezelf daarmee meer welkom te heten. Wat er ook speelt.

Ron

Trainer

‘Ze sluit aan bij waar je bent en wat er dan nodig is om essentieel te veranderen’

Joanne weet de verdieping aan te gaan waar het echt om gaat. Ze weet vele technieken in te zetten, maar vooral helemaal aan te sluiten bij waar jij bent en wat er dan nodig is om essentieel te veranderen, iets nieuws aan te brengen, of inzichten die een nieuwe levens les/lust biedt. Super waardevol!!!

Martine

Acteer Coach

‘Samen met jou in de spiegel kijken en naar waarheid zoeken dat is haar talent’

Haar gevoel voor diepgang en doortastendheid is gekoppeld aan een lichte toets in het begeleiden. Samen met jou in de spiegel kijken en naar waarheid te zoeken, is haar talent. Een zachte blik voor de pijnpunten, voor daar waar je in vastloopt en een groot vermogen om toekomst te maken. Ze kent dit alles van binnenuit! Precies dat schept vertrouwen.

Joke

Schrijver

Welke programma’s kan ik volgen?

 • Ontdek innerlijke groei op je eigen tempo met het online programma.
 • Ervaar diepgaande transformatie met het online programma, aangevuld met persoonlijke coaching en familieopstellingen.

ONLINE PROGRAMMA

 

 

€ 300

  • Online cursusmateriaal.
  • 5 uitgebreide lessen met oefeningen, werkboeken, meditaties, visualisaties en andere tools om je persoonlijke groei te bevorderen.
  • Bonusles met als thema: ‘Grenzen’.
 • Resultaten: Een dieper begrip van jezelf, emotionele genezing en de vaardigheden om een vervullend leven te creëren.

ONLINE PROGRAMMA
+ FAMILIEOPSTELLING
+ COACHING

 

€ 650

  • Online cursusmateriaal.
  • 5 uitgebreide lessen met oefeningen, werkboeken, meditaties, visualisaties en andere tools om je persoonlijke groei te bevorderen.
  • Bonusles met als thema: ‘Grenzen’.
  • Familieopstelling: Diepgaande sessie om inzicht te krijgen in familiedynamiek en het oplossen van eventuele blokkades.
  • Persoonlijke coaching: Individuele begeleidingssessie om je groei te sturen en te ondersteunen.
 • Resultaten: Een dieper begrip van jezelf, emotionele genezing en de vaardigheden om een vervullend leven te creëren.

HEB JE

Vragen?

Wat zijn de belangrijkste voordelen van dit programma voor mijn persoonlijke groei en welzijn?

Dit programma biedt jou de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en innerlijke groei te ervaren. Je zult in staat zijn om je emotionele welzijn te verbeteren, blokkades op te lossen en een dieper begrip van jezelf te krijgen, wat kan leiden tot meer voldoening en vervulling in je leven.

Hoe zullen de persoonlijke coaching-sessies specifiek op mijn behoeften worden afgestemd?

De persoonlijke coaching-sessies zullen volledig worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We zullen samenwerken om te werken aan de gebieden waar jij aan wilt werken en jouw groei te begeleiden.

Wat kan ik verwachten van de familie opstelling sessie en hoe kan dit mijn emotionele welzijn verbeteren?

De familieopstellingssessie is een diepgaande ervaring waarin je de kans krijgt om familiedynamiek te begrijpen en eventuele blokkades op te lossen. Dit kan leiden tot emotionele heling en een groter gevoel van innerlijke rust.

Zijn er specifieke resultaten of transformaties die ik kan verwachten na het volgen van dit programma?

Na het volgen van dit programma kun je verwachten dat je een dieper begrip van jezelf hebt ontwikkeld, emotioneel geheeld bent en beschikt over de tools om een vervullend leven te creëren. De specifieke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van je individuele inzet en behoeften.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de online cursusmaterialen en hoe werkt de ondersteuning op maat?

Je krijgt eenvoudig toegang tot het online cursusmateriaal, waar je uitgebreide lessen, oefeningen, meditaties, en andere hulpmiddelen vindt. De ondersteuning op maat wordt geleverd via persoonlijke coaching-sessies en aangepaste begeleiding om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

HOI!

“Ik ben Joanne & ik heb een diepe liefde voor innerlijke groei.

Net als velen begon mijn reis op zoek naar antwoorden in het leven. Ik ontdekte dat er meer is dan wat aan de oppervlakte ligt, en dat er diepte is in onze innerlijke wereld die ontdekt moet worden

Door mijn eigen diepgaande innerlijke wereld te verkennen, begon ik te begrijpen hoe ons verleden, onze ervaringen en emoties ons vormen. Net als jij, was ik nieuwsgierig om mijn plek in de wereld te vinden en mijn emotionele welzijn te verbeteren.

Tijdens mijn reis heb ik niet alleen succesvolle momenten ervaren, maar ook geleerd van mijn fouten en uitdagingen. Juist door deze obstakels te overwinnen, ontdekte ik mijn passie om anderen te begeleiden op hun eigen ontdekkingsreis.

Ik ben er vast van overtuigd dat iedereen de kracht heeft om innerlijke groei te ervaren en een dieper begrip van zichzelf te krijgen.