OVER JOANNE

Ik houd van dingen die écht zijn. Echt voelen.

Als moeder van twee dochters, als vrouw die heeft geworsteld met lichaamsbeeld en soms écht richting kwijt wat, begrijp ik hoe het voelt om moe, minder zelfverzekerd en uitgeput te zijn.

Herken je dat? Ben je klaar met dat voortdurende gevoel van uitputting en onzekerheid? Ik begrijp je, want ik ben ook daar geweest. Na mijn eigen burn-out heb ik mijn leven getransformeerd. Door zelfontdekking, therapie en coaching heb ik een diepe verandering doorgemaakt. Nu wil ik jou helpen.

Mijn diepe wens is dat vrouwen hun innerlijke kracht ontdekken en benutten. Ik geloof oprecht dat vrouwen willen zien hoe andere vrouwen schitteren.

De natuur en creatie inspireren me, en ik wil jou leren om van kleine momenten iets moois te maken. Jouw vrijheid om gewoon jezelf te zijn is waar het voor mij om draait.”

Mijn burn-out
Veranderde alles…

Na mijn eigen burn-out begrijp ik de uitputting en het verlies van vertrouwen in je eigen lichaam maar al te goed. Van constant rennen naar bewuste keuzes maken. 

01.

WAT IK HEB GEDAAN

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd, is hoe ik mijn innerlijke kracht kon omarmen en gebruiken. Het was een reis van zelfacceptatie en groei. 

02.

WAT IK NU DOE

Ik geloof oprecht dat vrouwen willen zien hoe andere vrouwen schitteren. Dat we inspiratie kunnen putten uit elkaars verhalen en dat we samen sterker worden. Het is mijn passie om jou te empoweren, om je te laten ontdekken hoe krachtig je van binnen bent.

03.

HET GAAT OM JOUW INNERLIJKE KRACHT

Innerlijke kracht is niet iets dat van buitenaf komt, het zit al in jou. Samen kunnen we die kracht naar de oppervlakte brengen, zodat je vol vertrouwen in jezelf en je capaciteiten kunt staan. Het is tijd om jezelf te omarmen, je potentieel te omarmen en te schitteren in alles wat je doet. Daar ben ik voor.”

{

'Elke dag kies ik bewust voor mijn pad, met het verlangen om anderen te inspireren hetzelfde te doen.'

VRAGEN VOOR JOU

Wat zijn jouw gedachten bij de vragen: 

^

IK BEN...

^

IK VOEL...

^

IK WEET...

Wat voel je dan? Wat zie je dan? En wat weet je dan?

Niet vergeten

Heb je hem gedowload?
Your shitty Diairy. 

Om te worden wie je wilt zijn, zul je moeten weten wie je bent. Dat begint vaak met opschrijven. So, write your shit down…

KOM IN CONTACT MET MIJ

Zullen we een écht gesprek beginnen?

Ik houd van lezen, dansen en muziek. Open, eerlijke gesprekken met vrienden, aan een tafel vol lekkers. Humor en bij voorkeur tranen van het lachen.

En jij? Waar houd jij van?